Fox TV Tolgshow Gizli Yönetmen Kim? Dış Ses Kim?


Güncelleme: 22 Temmuz 2018 : 00:46
0

Fox Tv’nin yeni transferi Tolga Çevik 2018 sezonunda izleyicisi ile TOLGSHOW isimli programla buluşacak. 25 Film’in yapımcılığında ve Fırat Parlak, Koray Şahin gibi isimlerin yapımcısı olduğu, Ebru Yalçın’ın yönettiği, İpek Çevik Selet’in uygulama yapımcısı olduğu ve eğlence türünde ekranlara gelen Tolg show yeni hikayeler ve oyunlarla ekranlarda yeni sezonda sizlerle olacak.

Tolgshow Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin gibi diğer programlarla hemen hemen aynı konseptte olacak. Yine bir gizli yönetmen verdiği direktiflerle Tolga Çevik’i yönlendirerek doğaçlama bir oyun sergileyecekler. Tabi dış sesimiz burada da olacak. Peki oldukça merak edilen dış ses kimdir? Gizli yönetmen olarak da bilinen dış ses kim? Tolgshow programına dair her ayrıntıyı bu haberimiz altında bulabilirsiniz.

Arkadaşım karakteri ile oldukç ün kazanan Tolga Çevik, doğaçlama oyuncuları ile yine ekranlarda olmaya devam edior. 10. yılının içinde olan Tolga Çevik, sürekli kendini yenileyen bir anlayışla çıtayı yükseltmeye de devam ediyor. tolgshw’un bu sezon ki konseptide hemen hemen aynı olacak demiştik.

Gizemli yönetmen, minik ve ünlü bir konukla doğaçlama oyunlar devam edecek. Tabi yine yanlış anlamalar, Tolga’yı zorlayan yönetmen istekleri, bilinmezlikler, didişmeler, yanlış anlamalar ve dahası Tolga Çevik ile neşeli ve doğaçlamalı anlara dönüşecek. Evet gizli yönetmen dedik, dış ses dedik. Kim bu gizli yönetmen?

[mavitext]tıkla>>>Tolgshow Çekimleri Nerede Yapılıyor? Çekimlere Nasıl Gidilir?<<<tıkla[/mavitext]

Gizemli yönetmen programın yapımcılarında Fırat Parlak’tır. Asıl adı Fırat Doğu Parlak’dır. “Sen devam et, ben montajla atarım o kısmı” sözü ile meşhur olmuş, yüzü gözükmese de gönüllerde taht kurmuştur. Fırat Parlak, 1984 Çorlu doğumludur. 2016 yılında Burcu Kara ile dünya evine girmiştir. İlk-orta ve liseyi Çorlu’da okuyan Fırat Parlak, yönetmen olma hayalini hep sürdürmüştür.

İstanbul’da konservatuar okumuş ve sonrasında bir çok ünlü markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yapmıştır. Komedi Dükkanı ile ün kazanan Fırat Parlak programın da tüm haklarını üzerine almıştır. Mert ve Gert ve Cümbür Cemaat Aile gib dizilerinde yönetmenliğini yapmıştır.