Savaşçı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 4 Mart Neler Olacak?


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 23:48
0

Savaşçı 34. Bölüm Fragmanı heyecanla beklenirken dizinin geçtiğimiz haftaki bölümü ise konuşulmaya devam ediyor. Bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi’nin başından gelen olayları ekranlara yansıtan Savaşçı aksiyon ve heyecan dolu sahnelerle Pazar günü fox ekranlarında olmaya devam ediyor. Savaşçı 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Savaşçı dizisinin 34. Bölüm fragmanı ve 4 Mart Pazar günü neler olacak? Ayrıntılara geçmeden önce isterseniz geçtiğimiz haftanın özetine kısaca değinelim.  Kılıç Tim’i Galip’i kurtarmak için almış olduğu istihbarat doğrultusunda yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ise Galip’i ellerinden kaçırmışlardır ve onun izini sürdürmektedirler. Galip ise bir ayrımdadır. Ölüm ile hayat arasında gidip gelmektedir. Kılıç Tim’i ise tüm bu hengamede tüm hızıyla hedefe doğru giderken Emre’ye gelen bir telefon ile Tim zor duruma düşmüştür.

Pia ise eski kocası Kuzgun’un gerçekte kim olduğunu anlar. Ancak bu gerçek hayatının büyük acısını yaşamasına neden olur. Kuzgun, Albay Kopuz’u ortadan kaldırmak istemektedir. Bunun için ise Pia’nın gözleri önünde Kopuz’ Albayı ortadan kaldıracaktır ve tüm hazırlıklara başlamıştır.

Kopuz albay her şeyden habersiz kendisine kurulan tuzağa doğru gitmektedir. Pia ise bir yanda içinde aşk beslediği Kopuz Albay diğer yanda terör örgütünden aldığı emir arasında sıkışıp kalmıştır. Kopuz aAlbay araçla seyir halinde iken operasyon başlar ve Kopuz Albay araba ile takla atar. Kılıç Tim’i ise kırsal kesimde Çeto ve adamlarının saldırısı ile sıkışıp kalmışlardır. Kürşat saldırıda vurulur ve Tim büyük bir şok yaşar. Diğer taraftan Kopuz albay da ölümle burun buruna gelmiştir.

[kirmizitext]Savaşçı Kürşat Öldü mü? Ölecek mi? Çağrı Şensoy Diziden Ayrıldı mı?[/kirmizitext]

Savaşçı 34. Bölüm Fragmanı izle-Güncellenecektir