Savaşçı Çeto Kim? Katil Çeto Gerçek Adı Oynadığı Diziler, Karakter Özellikleri


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 14:31
0

Savaşçı yetenekli oyuncu kadrosu ve izleyicileri ekran başından kaldırmayan senaryosu ile Fox Tv ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Savaşçı yeni sezonda yeni oyuncular eşliğinde yoluna devam etmek için 4 kişiyle daha el sıkıştı. Bunlardan biri de Savaşçı dizisi Çeto karakteri oldu. Çeto kim gerçek adı oynadığı diziler sevgilisi,dizideki rolü gibi bilgiler dizihaberci.com farkıyla sizlerle.

Süleyman Çobanoğlu’nun keleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Savaşçı dizisi, yeni giren oyuncuların isimleri ise şu şekilde Sema Şimşek, Tevfik Erman Kutlu, Şahverdi Ali Eren ve Charles Carrol.


Savaşçı Dizisi Roza Kim? Gerçek Adı, Yaşı Sevgilisi<<< Tıklayınız


Savaşçı dizisi Çeto kim dizideki rolüne gelince, Sırp çeteleri arasında bulunan ve Bosna Savaşında müslümanları öldüren azılı bir katil. O kadar  Allah’ın evi dediğimiz caminin minaresine çıkıp oradan ateş edip bir çok müslümanı canından etmiştir. 

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Nazan Diper (Selver Bozok), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu), Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen) gibi oyuncuların yer aldığı, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini yaptığı Savaşçı dizisine yeni giren Çeto Karakterinin gerçek adı Tevfik Erman Kutlu’dur.Peki savaşçı Tevfik Erman Kutlu kim nereden tanıyoruz.


SAVAŞÇI DİZİSİ İLE İLGİLİ TÜM HABERLERE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ 


Savaşçı Tevfik Erman Kutlu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Özel olarak oyunculukla ilgilenen ve ciddi anlamda kendini geliştirmeyi isteyen oyuncu ilk olarak Hayat Devam Ediyor dizisinde rol almıştır. Daha sonra Beyaz Gece, Kurtlar Vadisi Pusu, Bugünün Saraylısı, Kayıp Şehir ve Ağır Roman Yeni Dünya gibi dizilerinde de boy gösteren oyuncu Yine Fox un dizilerinden Bana Sevmeyi Anlat dizisinde kadir Doğulu ve Seda Bakan ile birlikte İrfan karakterine hayat vermiştir.