Bu Sayılmaz Melek Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 7 Ağustos 2017 : 12:35
0

Kardeşlerinden illallah etmiş bir kişiliktir Melek. Akıllı, zeki ama bir o kadar da sivri dillidir Melek. Bu Sayılmaz Melek karakterini canlandıran oyuncumuz kimdir? İşte detaylar.

Bu Sayılmaz dizisinde Melek karakteri dikkat çeken isimlerden. Peki Melek kimdir? Melek Sayılmaz, eski hemşire, bugün mahallenin iğnecisi, yüksek zekalı, sivri dilli bir abla. Üç kardeşin ne yazıkki en büyüğü ve en akıllısı. Ne yazıkki diyoruz çünkü kardeşlerinden illallah gelmiş halde.

Bir ümit kendi ayaklarının üzerinde dursalar diye bekliyor ama nafile. O kardeşlerden cacık olmaz. Kalbinde şimdilik kimse yok. Zaten bu kadar akıllı, sivridilli bir kadına aşık olmak yürek ister ya da tüy! Cengiz çok aşık Melek’e. Ama Melek’in haberi yok. Belki bir gün Cengiz tüylerinden cesaret alır, Melek’e açılır. Kimbilir?

Bu Sayılmaz dizisinde Melek karakterini canlandıran oyuncumuz kimdir dedik ve işte cevabı; Nergis Öztürk’tür. Nergis Öztürk; Gerçek adı Nergis Öztürk Toktaş’tır. 1980 yılında Kandıra’da, bir öğretmen anne ve elektirik teknisyteni bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuğa “Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü” filmi ile adım atmıştır.

Barda, Karayılan, Hatırla Sevgili, Bunu Yapan İki Kişi gibi yapımlarda rol almış ve kısa sürede tanınmış ve sevilmiştir. Cemal Toktaş ile evlidir. Cemal Toktaş ise şuanda Melek dizisinde savcı rolünde oynamaktadır.


Bu Sayılmaz Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Tam Liste


https://www.youtube.com/watch?v=oCGncxXxXJE