Bu Şehrin Çocukları Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 04:03
0

2018 sezonuna yeni projelerle iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan ekranların en çok izlenen kanallarından Atv, Bu Şehrin Çocukları dizisiyle ekranlara yeni bir soluk getirecek. Farklı senaryosu ve genç oyuncu kadrosuyla geniş izleyici kitlesine ulaşmayı hedefleyen Bu Şehrin Çocukları nerede çekiliyor? Üniversite okuyan gençlerin hayatlarını konu alan dizinin nerede çekildiği izleyenler tarafından merak konusu oldu. İşte Bu Şehrin Çocukları nerede çekiliyor,dizi seti nerede sorularının yanıtı…


Bu Şehrin Çocukları Oyuncuları Tüm Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Konservatuvar bölümünde eğitim alan gençlerin hikayesini anlatan, konusunun yanında genç oyuncularıyla da ilgi çeken dizinin büyük bir bölümü okul ortamında geçiyor. Aşkın, entrikanın ve sırlarla dolu hayatların, konu edindiği dizinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Bir gençlik dizisi olan Bu Şehrin Çocukları, romantik ve dram yüklü hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaracak.

Bu Şehrin Çocukları dizisinin oyuncu kadrosu büyük bir çalışma ve detaylı bir araştırmanın sonucunda seçildi. Daha önce ekranlarda görmediğimiz isimlerin yoğunlukta olduğu dizide usta  oyuncular da yer alacak. Her aşaması için ayrı ayrı çalışılan ve hiç bir ayrıntıdan kaçılmayan dizinin çekimleri için özel bir set kuruldu.


Bu Şehrin Çocukları Dizisinde Çalan Şarkılar


Farklı şehirlerden okumaya gelen gençlerin İstanbul’da birleşen hayatları konu edilen dizinin çekimleri İstanbul’da  başlayacak. Bu Şehrin Çocukları nerede çekiliyor, dizi seti nerede sorularına yanıt arayan takipçilerimiz için setin tam adresini en yakın zamanda paylaşacağız.

Sizlerde Bu Şehrin Çocukları dizisinin nerede ekildiği hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.