Sil Baştan Cha Do Hyun(Ji Sung) Kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 1 Şubat 2018 : 20:21
5

Kanal 7, yine bir ilk imza atarak birbirinden başarılı Kore dizilerini ekrana getirmeye hazırlanıyor. Kill Me Heal Me isimli proje ülkemizde Sil Baştan kod adıyla yayınlanacak. Şimdiden  heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosu oldukça renkli isimlerden oluşuyor. Sil Baştan Cha Do Hyun kim? Sil Baştan dizisi Cha Do Hyun karakterini canlandıran oyuncunun gerçek ismi nedir? Sil Baştan Cha Do Hyun hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında.


Sil Baştan Oyuncu Kadrosu Ve Tüm Oyuncular Kim Kmdir


Hint dizilerinin ardından Kore dizilerinin yayın haklarını da satın alan kanal 7, önce Feda isimli diziyi ekrana getirecek. Akabinde yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Sil Baştan dizisini izleyiciyle buluşturacak. Dublaj çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz yayın hayatına başlaması planlanan Sil Baştan Türk dizilerinin aksine sadece 20 bölüm yayınlanacak. Ülkemizde çokça hayranı olan Kore dizilerinin büyük ilgi görmesini bekliyoruz.

Sil Baştan dizisi başrol oyuncusu Cha Do Hyun kim sorusu en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alıyor. Küçük yaşta geçirdiği bir kaza sonucunda Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastalığına yakalanan Cho Do Hyun kendisi dahil olmak üzere 7 farklı kişiliğe sahiptir. Bunlar; Cha Do Hyun, Shin Se Gi, Ferry Park, Ahn Yo Sub, Ahn Yo Na, Nana ve Bay X. Sil Baştan Cha Do Hyun kim sorusunun yanıtına gelmeden önce Dissosiyatif kimlik bozukluğu nasıl bir hastalık inceleyelim. Çoklu kişilik bozukluğu olarak da adlandırılan hastalığa yakalanan bireyler birden fazla kişilik geliştirirler. Dissosiyatif kimlik bozukluğu yani kısaca DKB, kimlik ve algının parçalanması yada bozulması durumudur. Sil Baştan Cha Do Hyun da küçük yaşta yaşadığı bir tramva sonucu bu hastalığa yakalanmış birine hayat veriyor.

İşte Sil Baştan Cha Do Hyun kim sorusunun yanıtı…

Sil Baştan Cha Do Hyun Kim? Ji Sung

Sil Baştan Cha Do Hyun karakterine hayat veren Ji Sung 1977 Güney Kore Seul doğumludur. 1.78 boyunda 70 kg ağırlığında ve balık burcudur. Hanyang Üniversitesi Tiyatro ve Sinema bölümünden mezundur. Beyzbol, Aikido, kayak sporu ve şarkı söylemek hobileri arsında. Ana dilinin yanında Japonca’da biliyor. Kendisi gibi oyuncu olan Lee Bo Young ile 27 eylül 2013 yılında dünya evine girmiştir. KAIST,  Delicious Proposal, Beautiful Days, The King’s Woman, All In, Save The Last Dance With Me, Six Love Stories, Secret Love, Kill Me Heal Me, Entertainer, Defendant rol aldığı başlıca diziler arasında.

Sil Baştan Cha Do Hyun karakterine hayat veren Ji Sung İnstagram hesabı: @justin_jisung

5 YORUMLAR

  1. Ji sung shin se gi’ye dönüştüğünde çok yakışıklı oluyor ama 41 yaşında şimdiki halini çok merak ediyorum

  2. Ji sung shin se gi’ye dönüştüğünde çok yakışıklı oluyor ama 41 yaşında şimdiki halini çok merak ediyorum:-/

Comments are closed.