Sil Baştan(Kill Me Heal Me) Oyuncu Kadrosu Ve Karakterleri, Kim Kimdir?


Güncelleme: 26 Haziran 2018 : 09:27
2

Hint dizilerinden sonra Kore dizilerini de ekrana getirmek için anlaşma sağlayan Kanal 7, orijinal ismi Kill Me Heal Me olan bir projeyi Sil Baştan ismiyle izleyiciyle buluşturacak. Sil Baştan oyuncu kadrosu, Sil Baştan tüm oyuncuları, Sil Baştan oyuncu kadrosu kim kimdir soruları şimdiden merak konusu oldu.

Kanal 7 öncelikle Secret Love isimli Kore dizisini Feda kod adıyla ekrana getirecek. Dizi hali hazırda yayın hayatına devam eden “Meryem” ismiyle ülkemizde uyarlanmıştı. Şimdi ise 2015 yılında Kore’de yayınlanan Kill Me Heal Me dizisini Sil Baştan ismiyle ekrana getirmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören dizinin ülkemizde de aynı ilgiyi göreceğini düşünüyoruz. İşte merakla beklenen Sil Baştan oyuncu kadrosu ve karakterleri.

[mavitext]Feda (Secret Love) Oyuncu Kadrosu? Kim Kimdir? için tıklayınız[/mavitext]

Sil Baştan oyuncu kadrosu ve karakter analizlerinden önce, dizinin konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Zengin bir aileden gelen Cha Do Hyun çocukluğunda geçirdiği bir kaza sonucunda Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastasıdır. Kendi kişiliği de dahil 7 fraklı kişilik belirtileri göstermektedir. Oh Ri Jin ise Psikiyatri uzmanlığı asistanlığının ilk yılında güzel bir doktor adayıdır. Cha Do Hyun’dan doktor olduğunu gizler ve ilerleyen zamanlarda onun kişiliklerinden birine aşık olur. Romantik komedi türündeki dizinin konusu oldukça sürükleyici. İşte Sil Baştan oyuncu kadrosu

[kirmizitext]Sil Baştan Dizisinde Çalan Şarkılar. Sil baştan 1. Bölümde Çalan Şarkı için tıklayınız[/kirmizitext]

Sil Baştan Oyuncu Kadrosu Ve Tüm Oyuncular Kim Kimdir?

Sil Baştan Ji Sung (Cha Do Hyun) Kimdir?

Sil Baştan oyuncu kadrosun Cha Do Hyun karakterini canlandıran Ji Sung, Sil Baştan isimli dizide 7 farklı karakteri canlandırmaktadır. Ruhu parçalara bölünen Shin Se Gi, özgürlüğüne düşkün Perry Park ve intihara yatkın kişiliği ile Ahn Yo Seob gibi kişilikleri canlandıran oyuncu Ji Sung, 197267 Seoul doğumludur. Suwon Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu 178 cm boyundadır. 2077 yılının sonlarında ilişkiye başladığı aktirist Lee Bo-Young ile 2013 yılında W Seoul Walkerhil Hotel’de evlenmiştir. Defendant, Entertainer ve Secret Love dizilerinde rol almıştır.

Sil baştan Oh Ri Jin Kim? Hwang Jung Eum

Sil Baştan oyuncu kadrosunda Oh Ri Jin karakterine hayat veren Hwang Jung Eum, 1985 Güney Kore Seul doğumludur. 1.67 boyunda ve 53 kg ağırlığındadır. Suwon Üniversitesi Tiyatro ve Sinema bölümü mezunudur. 2002 yılında eski pop grubu Sugar’da vokalistlik yapmıştır. Oynadığı başlıca diziler: Can You Hear My Heart, Golden Time, Incarnation of Money, Secret Love, Potato Star, Endless Love, She Was Pretty, Lucky Romance.

Sil Baştan Oh Ri On kim? Park Seo Joon

Sil Baştan oyuncu kadrosunda Oh Ri On karakterine hayat veren 16 Aralık 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Güney Kore doğumludur. Seul Sanat Enstitüsü Tiyatro ve Sinema bölümünden mezundur. Mama, Kill Me Heal Me, She Was Pretty, Fight For May Way gibi dizilerde rol almıştır.

Sil Baştan Han Chae-Yeon kim? Kim Yoo Ri 

Sil Baştan Cha Ki Joon Kimdir? Oh Min Seok Kim?

Sil Baştan dizisi tanıtım videosu izle

Comments are closed.