Survivor 19 Mart 2018 Pazartesi Türkiye Yunanistan Kim Kazandı? Ödül Ne?


Güncelleme: 19 Mart 2018 : 23:34
0

Survivor 2018 19 mart Türkiye Yunanistan karşılaşmasını kim kazandı? Ekranların en çok izlenen reality yarışma programı Survivor’da heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. Takımlar iki haftanın ardından tekrar Türkiye-Yunanistan mücadelesi için karşı karşıya geldiler. Peki 19 mart pazartesi ödül oyununu kim kazandı? Türkiye Yunanistan karşılaşmasını hangi takım kazandı?

Her zaman olduğu gibi önce takımlar kendi aralarında zorlu bir parkurda mücadele verecek. Kazanan takım Yunanistan ile yarışma şansını yakalayacak. Bugüne kadar yapılan tüm yarışları Allstar takımı kazanmış, Romanya ve Yunanistan’la yarışma şansı yakalamıştı. Oynanan 3 oyunda 2 sini Türkiye kazanmış ve büyük bir gurur yaşatmışlardı.

Peki 19 mart pazartesi Yunanistan karşısına hangi takım çıkacak? İlk karşılaşma Allstar ve gönüllüler takımı arasında yaşanacak. Kazanan takım ülkemizi temsil edecek. Yine soluksuz izleyeceğimiz bir mücadele bizi bekliyor. Survivor 19 mart pazartesi oynanan ilk oyunu gönüllüler takımı kazanacak. Gönüllüler takımı ilk kez yabancı bir takım karşısında performans sergileyecek.

Nagihan2ın gönüllüler takımına geçmesinin ardından takımlar arasında sular bir türlü durulmak bilmiyor. Sema şimdi de Funda ve Cumali’nin yüzme parkurlarında yarışmaması konusuna takmış durumda. Her fırsatta bu konu hakkında eleştiriler yapan Sema takım arkadaşları tarafından dahi eleştirildi. Fakat durum yabancı takım karşısında yarışmak olunca tek istenilen güçlü olan takımın Yunanistan karşısına çıkması oluyor. Survivor 19 mart Türkiye Yunanistan kim kazanacak?

Son zamanlarda iyi bir çıkış yakalayan Allstar takımı milli maç ruhuyla izlediğimiz bir karşılamaya imza atacak. Asıl merak edilen ve araştırılan konu ise Türk-Yunan karşılaşmasını kim kazanacak sorusu. ilk kez Yunanistan ile karşı karşıya gelen Allstar takımı zorlu bir parkurda kazanmak içim mücadele verecek.

Dokunulmaz oyununu kaybederek takımlarından bir kişiye veda etmek zorunda kalan gönüllüler takımı yarışa biraz buruk çıksalar da ellerinden gelenin fazlasını yapacaktır. Kazanan takımı ise mükemmel bir ödül bekliyor. Ayrıca Survivor 2018 19 mart Allstar takımına Berna Canbeldek’in katılacağı açıklandı.

Survivor 2018 19 mart Türkiye Yunan kim kazandı? Yarışı kazanan takım Allstar olacaktır. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?


Survivor 19 Mart 2018 Kim Elendi? Adaya Veda Eden İsim Kim?