Survivor 2018 Gizem Kurtulan Kim Gönüllüler Takımı


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 00:53
1

Survivor 2018, Allstar ve Gönüller kadrosunun tamamı açıklandı. Fenomen yarışmanın tutkunları her bir yarışmacı hakkında bilgi sahibi olmak isterken Survivor 2018 Gizem Kurtulan kim sorusu hakkında detaylı bilgileri sizler için araştırdık. İşte Survivor 2018 Gizem Kurtulan kim detaylı karakter analizi…


Survivor 2018 Ecem Karaağaç Kimdir? Mesleği, Sevgilisi?


Her biri birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacılar arasında yer alan Gizem Kurtulan Bursa Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunudur. Aynı zamanda Bursa’da ikamet etmektedir. Tam bir spor aşığı olan Gizem Kurtulan Kişisel Spor Antrenörlüğü yapmaktadır. 20’li yaşların başlarında olan yarışmacı Survivor ile ilgili düşüncelerini “hırs, güç ve başarı” sözleriyle açıklamıştır.

Gizem Kurtulan’ın hobileri arasında yüzmek, doğa yürüyüşü yapmak ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek yer alıyor. Hayatını sağlık beslenme ve düzenli egzersiz üzerine kuran Gizem Kurtulan Survivor şartlarına en iyi şekilde uyum sağlayacağını dile getiriyor.

Survivor 2018 gönüllüler kadrosunda yer alan Gizem Kurtulan adına şimdiden fan sayfaları açılmaya başlandı. Sosyal medya üzerinden kendisine başarı ve destek mesajları gelmeyi devam ediyor. Sportif yapısı ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Survivor Gizem Kurtulan gösterişten uzak sade bir hayat sürmeyi her zaman tercih ettiğini şatavattan ve şöhretten hoşlanmadığını yaşam tarzıyla belli eden bir insan.

Survivor 2018 Gizem Kurtulan kim sorusu Survivor yarışması boyunca araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaya devam edecek. Survivor Gizem Kurtulan genç yaşına rağmen spor alanında yaptığı derecelerle de tanınan bir isim. Gizem Kurtulan 2016 yılında düzenlenen Pentatlon Bıathle Türkiye Açık Şampiyonasına katılmış ve dereceye girmeyi başarmıştır.

Ortalama 1.70 boyunda ve 50 kg ağırlığında olan Survivor Gizem Kurtulan kimseyi kendine rakip görmediğini yarışmanın sonuna kadar gideceğini, ada şartlarına rahatlıkla uyum sağlayacağını dile getiriyor. Survivor Gönüllüler takımı uzun araştırmalar ve aşamalarından ardından bir yıllık bir süre zarfında seçildi. Yarışmacıların kondisyonları, sporla ilgileri, sağlık testleri ve sabıka kaydı gibi pek çok detaylı araştırmaların akabinde milyonlarca adayın arasından seçildi. Bu yarışmacılardan biri de Gizem Kurtulan. Survivor Gizem Kurtulan kim, Survivor Gizem Kurtulan’ın mesleği, Survivor Gizem Kurtulan’ın özel hayatı ve eğitim durumu izleyenler tarafından araştırılan merak edilen konular arasında.

Survivor 2018 gönüllüler kadrosunda boy gösteren Gizem Kurtulan için Survivor hayatının dönüm noktası olacak. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Survivor 2018 Gizem Kurtulan, Survivor için hazırlık aşamalarını instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflarla takipçilerine aktardı. Yoğun bir antrenman aşamasından geçen Gizem Kurtulan’a Survivor 2018’de başarılar diliyoruz.

Survivor 2018 Gizem Kurtulan Kim?

Survivor Gizem Kurtulan instagram hesabı: @gzmkrtln 


Survivor 2018 Marcus Kimdir? Mesleği Ne?


https://www.youtube.com/watch?v=gPMpzoSUsuo

 

Comments are closed.