Tehlikeli Karım Dizisi Derin Kim? Hangi Dizilerde Oynadı? (Gonca Vuslateri) İnce Ayrıntılar


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 14:14
1

Star tv de yıldızı parlayan ve geçtiğimiz dönem adından sıkça bahsedilen Anne dizisinin yapımcısı zamanda Gülümse Yeter, Seviyor Sevmiyor, Baba Candır’ın yapımını üstlenen Mf Yapım dan yeni dizi hazırlıkları içinde olduğunu duymuştuk. Hazırlıklarını tamamlayan ekip yola çıkmak için gün sayıyor. Tehlikeli Karım oyuncularının titizlikle belirlendiği dizinin başrol oyuncularından Derin karakterini sizler için tanıtacağız. Tehlikeli Karım Derin Kim gerçek adı ne? Tehlikeli Karım Derin oynadığı diziler nelerdir? 

Vilmer Özçınar kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelecek olan dizinin, Nalan Merter Savaş’ın My Dangerous Wife adlı Japon dizisinden uyarlayacağı ve Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturacağını da buradan hatırlatmakta yarar var.  Peki  Tehlikeli Karım Derin Kim, gerçek adı, yaşı, oynadığı diziler neler işte ayrıntılar

Anne dizisinin Şule karakteri Tehlikeli Karım Dizisinde Derin karakterine hayat verecek. Önceki oynadığı dizilere oranla bu yıl romantik komedi tarzıyla ekranlara gelecek olan  Tehlikeli Karım Derin karakterinin gerçek adı Gonca Vuslateridir. Gonca Vuslateri 1986 Bursa doğumludur. Oyunculuğu kadar sesi de bir o kadar güzeldir. Bir çok programda söylediği şarkılarla da anılmaktadır. Gonca Vuslateri Beyaz Show da söylediği Eksik Birşey mi var şarkısını aşağıda sizler için paylaştık. Tamamı için aşağıdaki linki tıklayınız.


Tehlikeli Karım Nerede Çekiliyor? Çekim Yeri Nerede<<<tıklayınız


Tehlikeli Karım Derin, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi alan güzel aynı zamanda oldukça deneyimlidir.Bir çok dizide rol alan oyuncunun bazı dizleri ise şunlardır, Tehlikeli Karım Derin oynadığı diziler; İbret-i Alem, Yalan Dünya, Yerden Yüksek, Küçük Sırlar, Canım Ailem ve Aliye’dir.


Tehlikeli Karım Dizi Kıyafetleri Markaları Ne?<<< tıklayınız


Comments are closed.