Tolgshow Sarp Bozkurt Kimdir? Nereli, Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 20:34
1

Fox Tv ekranlarında gösterilen Tolgshow, yeni bölümleriyle güldürmeye ve eğlendirmeye devam ediyor. 3. bölümden sonra programa yeni bir isim daha dahil oldu. Daha önceden de Arkadaşım Hoşgeldin de ve Komedi Dükkanı’nda da rol alan Sarp Bozkurt programa yeniden dahil oldu. Peki Sarp Bozkurt kimdir? Nereli, yaşı kaç, kariyeri nedir, hangi dizilerde oynadı? İşte Sarp Bozkurt ile ilgili tüm bilgiler.

Sarp Bozkurt 1989 İstanbul doğumludur. İstanbul’un Şişli semtinde dünyaya gelen sanatçı 175 cm boyundadır. Sarp Tolga Çevik’in dayısının oğludur. Tolga sayesinde Komedi Dükkanında oynayan Sarp performansı ile beğenilince daha sonra aynı programın devamı niteliğinde Arkadaşım Hoş geldin’de oynadı.  Oyunculukla 10 yaşında iken tanışan Sarp, hala oğlu Tolga Çevik sayesinde bu alanda kendisini geliştirecek platformları rahatlıkla bulmuş ve bir çok projede yer almıştır.

Müzikle de ilgili olan Sarp, bateri çalarak boş zamanlarını değerlendirmektedir. Ezgi Şimşek ile hayatını birleştiren Sarp Bozkurt aynı zamanda yüzme ile de ilgilenmektedir. Sarp Bozkurt’un oyun esnasında saf rolüne yatarak yaptığı skeçleri oldukça beğenilmektedir. Tolga ile oldukça uyumlu olan Sarp, saflıklarıyla bazen Tolga’yı çileden çıkarmaktadır. Sarp Bozkurt’a başarılar dileriz. Sevilen oyuncunun rol aldığı bazı projeler şunlardır; Baba Evi, Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin, Tolgshow

[kirmizitext] Tolgshow Final mi Yapacak, Bitecek mi? Tutmadı mı?[/kirmizitext]

[kirmizitext] Tolgshow Çekimleri Nerede Yapılıyor? Çekimlere Nasıl Gidilir?[/kirmizitext]

Sarp Tolga’yı Azarlıyor! Gülme Garantili!

 

 

 

 

Comments are closed.