Ateş Böceği Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Hangi Kanalda Olacak


Güncelleme: 6 Temmuz 2017 : 19:08
6

Mia Yapımın çekimlerini yapacağı Ateş Böceği dizisi 2017-2018 yeni sezon dizilerinden olmaya hazırlanıyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin iddialı bir dizi olacağı gelen haberler arasında. Dizinin başrolünde ise yakışıklılığı ve karizmatik yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Seçkin Özdemir yer alacak.

Peki Ateş Böceği Dizisi ne zaman başlayacak ve hangi kanalda olacak? Ateş Böceği dizisi Seçkin Özdemir Kimdir?

Seçkin Özdemir 1981 İstanbul doğumludur. Aslen Sinop ludur. Oyunculuğun yanında dj ve sunuculukta yapmaktadır. Kocaeli Üniversitesi İktisat fakültesini bitirdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. En son Kiralık Aşk dizisinde Pamir karakterine hayat vermiştir.Şimdi ise Ateş Böceği dizisinde başrol alarak ekranlara gelecek.

Ateş Böceği dizisi ne zaman başlayacak hangi kanalda olacak sorumuza gelirsek. Büyük bir değişiklik olmazsa yaz aylarında başlaması beklenen dizi Star tv de olması planlanıyor. Eğer Ateş Böceği reytinglerden istenilen sonucu elde ederse sezon dizisi olarak ta devam edeceği söyleniyor.

Yapımcılığını Mia Yapım’ın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı, başrollerinde  Seçkin Özdemir, Nilay Deniz, Derya Alabora, Umur Yiğit Vanlı, Belma Canciğer, Durul Bazan, Seda Güven, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Şebnem Dilligil, Çağrı Çıtanak ve  Tayra Bahar’ın yer aldığı dizi 29 Haziran Perşembe akşamı 20:00’da yayın hayatına başlayacak ve yayın günü değişmezse her perşembe saat 20:00’da izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

Ateş Böceği Dizisinin hikayesi, konusu nedir? Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişir. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk vardır.

Ateş Böceği Dizisi Tuttu mu? Final Mi Yapıyor? Final Tarihi Ne Zaman?


Ateş Böceği Dizisinin Çekim Yeri Neresi?


Ateş Böceği Aslı Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler


Ateş Böceği Dizisi Oyuncu Kadrosu. Tüm Oyuncular


Ateş Böceği Boran Kimdir? Gerçek Adı, Sevgilisi, Oynadığı Diziler

Ateş Böceği Fragmanı İzle

6 YORUMLAR

  1. Bu dizinin fragmanını izledikten sonra, bu diziye çok ısındım.Bu dizi çok güzel görünüyor inşallah herkes izler,ve hep sezon finali olur ve devam eder inşallah reytingler düşmez Amin…

Comments are closed.