Edho Mürsel Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 16:10
1

Salı akşamları zirveyi kimseye kaptırmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Mürsel’e ulaşmayı başaran Hızır’ın bundan sonraki hamlesi ne olacak? Mürsel’den intikamını nasıl alacak? Hızır Mürsel’i öldürecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Mürsel ölecek mi? Tüm merak edilenler haberimizin devamında.


Edho( Eşkiya) Candan Kim? Gerçek Adı, Karakter Analizi


 Hızır, Mürsel’e ulaşma yolunda emin adımlarla ilerlerken, yanındakilerin ondan habersiz yaptığı hamleler canını sıkar. Hızır’la Yaşar’ın Mürsel’i bulma planı tıkır tıkır işler. Ama Hızır tamda Mürsel’i öldürecekken Nevzat’ın olmadık yerde gelmesi her şeyi alt üst eder.
Peki  Nevzat nereden öğrendi Hızırların orada olduğunu? İzleyen herkesin aklına Nevzatta mı hain sorusu geldi. Fakat bunların hepsi Hızır’ın planın bir parçası. Hızır’ın amacı Mürsel’in üstlerini ve kimlerden emir aldığını bulmak. Zira ofiste konuştuklarında Mürsel’in üstünü hatta onun da üstünü arıyorum diyerek bu konuda ipucu vermişti.
Heyecanın ve aksiyonun biran bile eksik olmadığı dizide Mürsel ölecek mi? Mürsel’i kimsesiz Yaşar mı öldürecek yoksa Hızır mı? Amacına bu kadar yaklaşan Hızır Mürsel’i cezasız bırakmayacaktır. Fakat Mürsel’ önümüzdeki bir kaç bölüm daha ölmeyecek. Çünkü Hızır Mürsel’in kimlerden emir aldığını öğrenmeden Mürsel’in işini bitirmeyecektir.

Efsane bir bölümünde daha izleyiciyle buluştuğu dizide heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Mürsel ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Mürsel ne zaman ölecek? soruları en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında. Sizlerde bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak bilgilerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.


Edho Kimsesiz Yaşar Ölecek Mi? Olgun Şimşek Diziden Ayrılacak Mı


Comments are closed.