Ufak Tefek Cinayetler Dizi Müziği Jenerik Müziği Dinle


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 12:32
3

Kadrosunda Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler’in dizi müziği çok beğenildi. 

Başarılı oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesiyle izleyenlerin beğenisini toplayan Ufak Tefek Cinayetler Star TV’nin iddialı yapımlarından olması bekleniyor.

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, sezonun iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisi 24 Ekim Salı günü ilk bölümü ile ekrana geldi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde tek bir başrol yok. Dizide birden fazla başrol oyuncusu yer alıyor. Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ gibi ekranların başrol için aranan isimleri tek bir dizide buluştu.

Star Tv’de yeni sezon için dram, korku ve aksiyon içerikli yepyeni dizinin jenerik müziği de çok beğenildi. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve nerede çekildikleri kadar dizi ve jenerik müzikleri de izleyenlerin ilgisini çekti.

Maktul isimli jenerik müziğin söz ve müziği Murat Güneş, düzenlemesi ise Cem Öget’e ait. Şarkının klibi  dizide bulunmayan özel sahnelerden oluşuyor. Şarkıyı Dicle Olcay seslendiriyor.


Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Dört güzel kadın ve dört yakışıklı adam arasında sırlarla ve yalanlarla dolu sıra dışı bir hikayenin konu alındığı dizi her salı Star Tv’de. Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde çalan tüm şarkıları ve müzikleri bu haberimiz altında takip edebilirsiniz. Dizinin her bölümünde çalan şarkılar sırası ile bu haberimiz altına eklenecektir.


Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Kıyafetleri Ve Markaları<<<tıkla


Maktul Şarkısı; Yorum: Dicle Olcay, Söz-Beste: Murat Güneş, Düzenleme: Cem Öğet… Yaralı Ruhlar Bahçesi Şarkısı; Söz ve Müzik: Cam Temiz, Düzenleme: Cam Temiz ve Okan Işık, Vokal: Fırat Ağacık… Une Belle Distorie şarkısı; Yorum: Michel Fugain ve Le Big Bazar, Söz ve Beste: Michel Paul Fugain, Pierre Delanoe, Yapım: Sony Music… Saatler/ Geyikler Şarkısı; Yazar: Lale Müldür

 

 

Comments are closed.