Yalaza Ne Zaman Başlıyor? Yalaza Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 14:25
1

TRT 1’in yeni dizisi Yalaza ne zaman başlayacak? Yalaza hangi günler yayınlanıyor? Yalaza tanıtım fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezonda birçok dizi final yapmıştı. Günlük dizisi Adını Sen Koy’un da Star Tv’ye transfer olmasının ardından TRT 1 ekranlarında dizi eksiği yaşanmaya başlamıştı. Trt 1 yeni dizilerle dizi yelpazesini genişlemeye başlıyor. Yalaza da bu dizilerden birisi. Yalaza Ne Zaman Başlayacak?

Yeni sezon için hareketlenen dizi ekibi Yalaza dizisinin çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Sakarya’nın Taraklı ilçesinde çekimleri yapılan Yalaza, çok yakında ekranlara gelecek.


Yalaza Ne Demek? Dizinin Adı Ne Anlama Geliyor?


Yalaza, aslında alev demek olsa da kullanıldığı yörede şaka yapmak anlamına da geliyor. Anlamı ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizi, yeni sezonun en eğlenceli dizilerinden birisi olmaya aday.

Yalaza dizisinin Eylül ayının başlarında TRT 1 ekranlarında olması bekleniyor. Yeni sezona hem komik hem de iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan TRT 1’in yeni dizisi ailecek izlenebilecek tarzda bir komedi dizisi olacak. Eylül ayının başlarında ekranlara geleceği iddia edilen dizinin tanıtım fragmanı ise henüz yayınlanmadı.


Yalaza Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler ve Rolleri


İpek Tuzcuoğlu, Sinan Albayrak, Didem Balçın, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan gibi birbirinden ünlü oyuncuların bir araya getirildiği oyuncu kadrosu dizinin başarılı olacağının da sinyallerini veriyor. Senaryosunda birbirinden eğlenceli ve komik detayları taşıyan dizi 2017-2018 sezonuna damga vuracak.

Yalaza dizisinin hangi akşamlar yayınlanacağı henüz kesinleşmedi. Yeni dizileri, bilgi yarışması, ses yarışması gibi yoğun bir yayın akışına sahip olan TRT 1’in yeni dizisi için uygun bir gün aradığı söyleniyor.


Yalaza Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Çekimleri Nerede Yapılıyor?


Güncelleme: Yapımcılığını Sinegraf’ın, yönetmenliğini Osman Sınav, Mehmet Bahadır Er ve Yücel Hüdaverdi’nin, senaristliğini ise Hasan Kaçan, Uğur Kaçan, Sadettin Tolan, Eda Tezcan, Makbule Kosif’in üstlendiği dizi 16 Eylül Cumartesi başlayacak.

Sizce Yalaza hangi akşam yayınlanmalı? Dizinin hangi akşam yayınlanmasını istersiniz? Yalaza dizisini izlemeyi düşünüyor musunuz?

Comments are closed.