4N1K Yeni Sezonda(2018-2019) Devam Edecek mi? Final mi Yapacak?


Güncelleme: 13 Temmuz 2018 : 10:03
1

Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği bir roman ve devamında sinema filminden tv ekranlarına uyarlanan 4N1K dizisi yaz sezonu dizisi olarak yayına başladı. İlk bölüm itibari ile oldukça iyi bir reyting oranı yakalayan dizi sezon içerisinde de devam edecek mi? Yoksa yaz sezonu sonunda yayından kaldırılacak mı?

Bu konu ile ilgili hemen bir hatırlatma yapalım. Yaz dizileri sadece yaz sezonu için çekilmez. Aslında sezon içerisi içinde bir hazırlık sürecidir. Yazın eğer hatırı sayılır bir reyting oranını yakalayan her dizi eğer kanalın yayın politikasında ciddi bir değişiklik yoksa, sezon içinde devam onayını almış sayılır.

4N1K Devam Edecek mi, Final mi Yapacak?

4N1K dizisine de bu perspektiften bakabiliriz. Eğer dizi reytinglerdeki yeni sezon için beklenen oranları alırsa 2018-2019 sezonunda da devam edecektir. 4n1k için hazırda çekilen bir 7 bölüm var zaten. Bu 7 bölümün başarısı dizinin yeni sezon onayı için çok önemli. Kısaca diziden de bahsedelim.

4n1k dizisi oyuncu kadrosu oldukça başarılı isimlerden oluşuyor. Geneli genç isimler olan kadroda Gözde Mutluer (Yaprak), Atakan Hoşgören, Burak Yörük (Barış Ozansoy), Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş, Hasan Denizyaran, Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk yer alıyor.

4n1k dizisinde dostluk, aşk, gençlik ön planda olmakla birlikte, beş gencin kahkaha ve macera dolu hikayeleri ekranlara geliyor. 4N1K dizisi haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Comments are closed.