Bir Zamanlar Çukurova Reytingleri Nasıl? İzlendi mi Tuttu mu?


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 11:02
0

Atv’nin yüksek bütçeli dizisi Bir Zamanlar Çukurova, ilginç hikayesi ve [kirmizitext]güçlü oyuncuları[/kirmizitext] ile yeni sezonun dikkat çeken dizlerinden olmayı başardı. Çekim yerleri, hikayesi ve çalan şarkılar ile bizleri ekranlara kilitleyen dizinin reytingleri nasıl? İzlendi mi, tuttu mu?

[kirmizitext]Bir Zamanlar Çukurova[/kirmizitext] iki genç sözlünün İstanbul’daki hayatları ile başlar. Züleyha ve Yılmaz Akkaya İstanbul’da Kasımpaşa da oturmaktadır. İstanbul Kasımpaşa da tamirhanesi vardır. Babadan kalma bir tamirhanedir.

Sözlüsü Züleyha ise İstanbul’un en iyi terzisinin yanında çalışmaktadır. Züleyha’nın abisi ise tam bir kumarbazdır. Kumarda çok para kaybetmiş ve bunun karşılığında da kardeşi Züleyha’yı satmıştır. Züleyha’nın yengesi ise durumu Yılmaz’a bildirmiştir.

Yılmaz, Züleyha’yı kurtarmak için geneleve gitmiş ve orada yanlışlıkla bıçakla adam öldürmüştür. Öldürdüğü adam ise tefecidir ve arkası sağlamdır. O yüzden Yılmaz ve Züleyha Adana’ya kaçarlar. Adana’da Yılmaz’ın asker arkadaşı Gaffur ile karşılaşan Yılmaz onun çalıştığı çiftliğe gider.

Çiftliğe girmeyi başaran Yılmaz ve Züleyha, Gaffur ve ailesinin düşmanlığını kazanır. Çünkü Gaffur ve ailesi Yılmaz ve Züleyha’yı kıskanmakta ve çiftlikteki Gaffur’un kahyalığını alacaklar diye korkmaktadırlar. Yılmaz çok iyi motor tamircisidir ve gerçekten işinin ustasıdır. İstanbul’dan gelmiş, Türkçesi gayet iyi, nazik birisidir. Züleyha’da aynı şekildedir.  Aslında Gaffur korkmakta haklıdır.

[mavitext]Bir Zamanlar Çukurova Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Gezilesi Görülesi Yerler <<<tıkla[/mavitext]

Diğer taraftan Yılmaz’ın bıçakladığı adamın koruması da Adana’ya gelmiş Yılmaz’ı aramaktadır. Yılmaz ise Demir Bey’in şoförü olmuş, Züleyha ise konakta işe başlamıştır. Yılmaz ve Züleyha hayatlarını sağlama almış gibilerdir ancak asıl olaylar onlar için yeni başlamıştır.